Skip to main content

Uitdagingsspellen

Houden jullie van onderlinge strijd? Dan zijn deze uitdagingsspellen perfect voor jullie groep!
Uitdagingsspellen

Uitdagingsspellen

Deze spellen zijn afgeleid van het bekende ‘minute to win it’. Wie lukt het om de opdracht als eerste of binnen de vastgestelde tijd te volbrengen? In 1 box zit materiaal voor 10 spellen. Er zijn 2 verschillende boxen te huur.

60 min.

Elk spel duurt 1 of 2 minuten of tot iemand de opdracht behaald heeft. Omdat er meerdere spelopties zijn kan je het spel gemakkelijk inkorten of langer laten duren.

4 – 20 pers

Je kan de groepen zo groot maken als je zelf wilt natuurlijk. Het advies is 2-5 personen per team.

6+ jaar

De spellen zijn geschikt voor volwassenen en kinderen.

Kun je het niet velen dat je niet gewonnen hebt? Daag je tegenstander nog een keer uit, je kunt de spellen zo vaak spelen als je wilt.

Materiaal voor 2 teams

17,50

Elk extra team

3,50

maximaal
4 teams
per box
Goed om te weten…

Hieronder nog wat praktische informatie. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord.

Kan ik de materialen eerder ophalen of later terug brengen?

Jazeker. De momenten om de spellen op te halen en terug te brengen, worden persoonlijk met u afgestemd. Dit mag minimaal een dag voor en minimaal een dag na de verhuurdatum zijn.

Hoe groot zijn de materialen?

De materialen zijn verzameld in een grote box. Met een grote kofferbak of lege achterbank kun je ze makkelijk meenemen.

Aan wat voor spellen moet ik denken?

Wie kan de hoogste toren bouwen op een ijscostokje? Wie lukt het om de kubus in elkaar te zetten binnen 2 minuten? Wie vangt de meeste potloden?

Behendigheid staat voorop, maar verder zijn de spellen variërend en is er voor iedereen wel wat wils.

Moet ik zelf nog iets regelen?

Je huurt het materiaal per team en je mag het materiaal zo vaak gebruiken als je wilt. Heb je verschillende activiteiten die de groepen om de beurt spelen, dan hoef je dus niet voor alle teams materiaal te huren. 
Wel zitten er wat materialen in die om hygiënische reden per persoon geregeld moeten worden. Denk aan een ballon die opgeblazen moet worden of lekkere M&M’s die opgegeten worden. Deze kunnen eventueel extra meegeleverd worden of je kunt ze zelf regelen.