Online pubquiz voor volwassenen en kinderen!


ALLEEN | SAMEN

Wat is er in korte tijd veel veranderd… Een paar weken geleden ging iedereen nog gewoon naar school en naar het werk, ging je naar je wekelijkse sportclub en zaten de kroegen en restaurants vol, maar nu zijn deze allemaal gesloten en zitten we thuis. Hoe leuk is het dan om toch met je vrienden, familie, buren, vereniging of zelfs met onbekenden de strijd aan te kunnen gaan? Met deze online pubquiz wordt een avond op de bank toch nog een groot succes! Wie heeft de meeste kennis en gaat er met de eerste plaats vandoor?


Wat houdt de online pubquiz in?

In 6 verschillende rondes wordt jouw kennis getest d.m.v. vragen met verschillende antwoordmogelijkheden zoals open vragen, meerkeuzevragen, 50/50 en anagrammen.
Elke spelronde bestaat uit 11 vragen over een bepaald thema. ( de kinderquiz bestaat uit 5 rondes van 10 vragen)

Voor je kunt starten moet je 2 keuzes maken:
1. Speel je individueel of in groepsverband?
2. Welke quiz wil je spelen?

1. Individueel of in groepsverband?
Speel je individueel? Dan wordt jouw score door ons bijgehouden en maak je kans op verschillende prijzen. Er is geen 'live' quizmaster dus je kunt de quiz spelen op een moment wanneer het jou uitkomt! Ook is er ruimte om tussendoor pauze te houden of op een later moment de quiz te herpakken.
Speel je in groepsverband? Dan is één persoon van jouw groep de spelbegeleider. Hij/zij deelt de benodigde informatie online met de andere groepsleden, ontvangt alle antwoordformulieren en houdt de puntentelling bij. De winnaar wordt met je eigen groep bepaald. Of dit wordt beloond met een prijs mag je zelf bepalen... De antwoorden zie je pas na afloop dus de spelleider kan zelf ook gewoon meespelen met de hele quiz!
Wil je het nog gezelliger maken? Ga dan videobellen met de hele groep. Hiervoor zijn verschillende platforms te vinden, o.a. microsoft teams, zoom en skype.

2. Welke quiz?
Er zijn 4 verschillende quizzen te spelen.
Pubquiz Basic: niet al te moeilijk.
Pubquiz Plus: de lat ligt iets hoger.
Kinderquiz 8+: voor kinderen vanaf 8 jaar.
Kinderquiz 12+: voor kinderen vanaf 12 jaar.


Duur..?
Nee joh, helemaal niet. Vanaf €2,50 kun je al aan de slag!
Daarnaast kun je als je wilt nog een vrijwillige bedrage doen voor de plaatselijke verenigingen, zodat zij de coronacrisis financieel ook goed door kunnen komen. Welke verenigingen zich aan hebben gemeld zie je op het bestelformulier.

 

Interesse gewekt?
Bestel dan een inlogcode en log in via onderstaande knoppen.

Heel veel speelplezier!!

 

Spellen op eigen locatie
Hoolstraat 48
5521 JN Eersel

info@spellenopeigenlocatie.nl 
+31618648262

Kvk 78385164
BTWnr NL003331168B30