Moordspel

Schuilt er een echte detective in jou??

Moordspel

De moord op Robert

Op een dag verschijnt Robert niet op zijn werk. Na een heftige ruzie is hij de avond ervoor van huis vertrokken. Dit is niets voor Robert om niets van hem te laten horen, wat zou er aan de hand zijn? 
Opeens gaat de telefoon… Het levenloze lichaam van Robert is de kofferbak van een auto gevonden. Hoe heeft dit kunnen gebeuren, wie heeft dit gedaan en waarom…!!??

In 3 spelrondes proberen de spelers aan zoveel mogelijk informatie te komen om zo de moordenaar, de locatie en het moordwapen te achterhalen. Het spel draait om speuren en opdrachten, er hoeven geen rollen verdeeld te worden. Iedere speler krijgt een invulboekje waar belangrijke ontdekkingen in opgeschreven kunnen worden. Deze informatie krijgen ze d.m.v. QRcodes, opdrachten en in gesprek te gaan. Het spel is actief te spelen (in het bos/dorp/enz) of aan tafel. Je ontvangt een compleet pakket met uitleg, spelkaarten en invulboekjes waar je direct mee aan de slag kunt.  

120 min.

De speeltijd kan eventueel naar eigen inzicht aangepast worden. Heb je er na afloop nog niet genoeg van? De derde spelronde is zonder voorbereiding makkelijk opnieuw te spelen.

3-60 pers

Het spel is aan tafel te spelen met 3-40 personen. Je kan met én zonder spelleider spelen. De actievere versie in een bos/dorp/enz. kan met maximaal 60 personen gespeeld worden. Hiervoor heb je 3-5 spelbegeleiders nodig. Je kunt individueel of in tweetallen spelen. Meer informatie hierover vind je hieronder bij ‘goed om te weten’.

16+ jaar

Dit spel is geschikt voor volwassenen. Tieners kunnen samen met volwassenen ook meespelen. Zijn er veel jonge kinderen in jullie gezelschap? Dan wordt aangeraden om de kinderversie te bestellen. 

29,95

Inclusief 4 invulboekjes

+1,75

per extra invulboekje 

Goed om te weten…

Hieronder nog wat praktische informatie. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord.

Hoeveel invulboekjes heb ik nodig?

Elke speler/tweetal heeft 1 invulboekje nodig. Speel je bijvoorbeeld met 8 personen en maak je tweetallen? Dan heb je dus genoeg aan 4 spelboekjes. 
Speel je met een grote groep? Vanaf 15 invulboekjes zijn ze voordeliger geprijsd.

Is het spel eng voor kleinere kinderen?

Het spel is op zich niet eng, de opdrachten zijn vooral te moeilijk. Maar naast dat weet je niet hoe de kinderen de informatie oppikken, hun fantasie maakt alles werkelijkheid. Dus heb je een paar kleinere kinderen in de groep, houd ze goed in de gaten en leg ze goed uit dat het allemaal fictief is!

Is de kinderversie ook leuk voor volwassenen?

Jazeker! De ervaring bewijst dat volwassenen zelfs nog fanatieker kunnen zijn dan de kinderen ;-)…

Moet ik nog iets voorbereiden?

Bij het tafelspel niet.
Bij de actievere versie moeten bij spelronde 1 en 2 kaartjes opgehangen of verstopt worden.
Verder wordt het spel speelklaar geleverd.

Ik wil het spel nog een keer spelen. Kan ik de invulboekjes ook los kopen?

Ja, dat kan zeker! Ook dan zijn ze vanaf 15 stuks voordeliger geprijsd. 

Spellen op eigen locatie
Hoolstraat 48
5521 JN Eersel

Kvk 78385164
BTWnr NL003331168B30