Skip to main content

“Het geheim van Eersel”

Een dagje in Eersel is nog nooit zo leuk geweest!
Houd jij ervan om buiten te zijn en ben je dol op spelletjes? Dan is dit echt iets voor jou!  Ga op verkenning in Eersel en win de inhoud van de schat. Je kunt te voet, op de fiets of met de auto gaan en door een combinatie van makkelijke en moeilijke opdrachten is het spel geschikt voor jong en oud, iedereen kan hieraan meedoen…


Lang, lang geleden leefde meneer E. Resloch in het mooie dorpje Eersel. Hij bezat veel geld en was altijd op zijn hoede voor criminelen.
Op een dag besloot hij een gedeelte van zijn geld te verstoppen. Degene die de schat vond, mocht de inhoud hebben.
Vele jaren gingen voorbij en er werd gezocht en gespeurd, maar niemand was erin geslaagd de schat te vinden…
Totdat… wij op een dag tijdens onze werkzaamheden stuitten op een eeuwenoude kist, verzegeld met slot.
De kist hebben we meegenomen, maar het openen van het slot is nooit gelukt.

Lukt het jou om het slot van de kist te openen en de inhoud mee naar huis te nemen?

Speur mee en win!

Je krijgt uiteenlopende vragen, opdrachten, puzzels en foto’s over Eersel. Met de antwoorden kun je een code invoeren en kun je uiteindelijk de schatkist openen.

Voor elk ingestuurd antwoordformulier komt een bedrag van max. €1,- in de schatkist. Die wil jij toch ook wel winnen zeker!? 

Goed om te weten…

Hieronder staan de veelgestelde vragen. Nog geen antwoord kunnen vinden op jouw vraag? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Kan ik het spel nu kopen en op een later moment spelen?

Jazeker, natuurlijk kan dat! Wanneer je antwoordformulier is ingestuurd, speel je mee voor de dan lopende schat. Je kunt hem dus nu kopen en bijvoorbeeld pas over een paar maanden spelen.

Waar moet ik beginnen?

De route start en eindigt op de markt in Eersel. Je kunt indien gewenst op een ander punt starten. Hoe dit moet staat in de uitleg beschreven.

Kan ik het spel zonder internet spelen?

Tijdens het speuren naar de juiste locaties en antwoorden heb je geen internet nodig. Heb je alle antwoorden gevonden, dan ga je de codes invoeren en heb je wel internet nodig. 

Ik kom er niet uit, wat nu?

Als je een locatie of antwoord niet kan vinden, kun je via deze site hints en eventueel antwoorden opvragen. Je kunt hiermee dus altijd verder in het spel. Lukt het met deze hints en antwoorden nog steeds niet? Dan kun je contact met ons opnemen via info@spellenopeigenlocatie.nl

Hoelang ben ik met dit spel bezig?

Het ligt natuurlijk aan je gezelschap en hoe je het spel gaat spelen (lopen, fiets, auto) hoe lang je erover gaat doen. Gemiddeld ben je 2 à 3 uur bezig om het geheim te ontrafelen.