Skip to main content

Algemene voorwaarden
Spellen op eigen locatie, gevestigd te Eersel. 

1. Algemeen
De voorwaarden zijn van toepassing op alle artikelen van Spellen op eigen locatie en zijn voor iedereen toegankelijk.
Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de leverings- en betalingsvoorwaarden.

2. Verkoop en verhuur
We hebben spellen beschikbaar voor de verhuur en de verkoop. Wanneer u een spel huurt heeft u het recht om de materialen een dag voor de verhuurdatum op te halen en de dag erna terug te brengen. U dient de gehuurde materialen zelf op te halen en terug te brengen. 

3. Annulering
We behouden ons het recht om bij een annulering van gehuurde materialen annuleringskosten in rekening te brengen. Bij een annulering tot 7 dagen voor de verhuurdag wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij annulering binnen 48 uur voor de verhuurdag wordt 100% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

4. Leveringen
Uw bestelling wordt verstuurd nadat de betaling is voldaan en zolang de voorraad strekt. U ontvangt uw bestelling z.s.m. (ons streven is 1-3 werkdagen), uiterlijk binnen 14 werkdagen. Wanneer een artikel niet voorradig is, wordt u hiervan op de hoogte gesteld en heeft u het recht kosteloos te annuleren. Aan de leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend.

5. Betalingen en prijzen
Via onze site kunt u makkelijk en veilig met Ideal betalen. Ook is het mogelijk om het bedrag zelf over te maken. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
Alle prijzen op onze website zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief 21% BTW.

6. Cadeaubonnen
Onze cadeaubon is op alle producten uit het assortiment van ‘Spellen op eigen locatie’ te gebruiken. De bon dient ingeleverd te worden bij het ophalen van je bestelling of te gebruiken via een persoonlijke code in de webshop.
Er wordt op cadeaubonnen geen geld terug gegeven en de bon dient in één keer besteed te worden. Het eventuele restant op de bon komt te vervallen. Onze cadeaubonnen verliezen na 1 jaar hun geldigheid.

7. Zichttermijn/herroepingsrecht bij verkoop
U heeft een zichttermijn van 14 dagen. Artikelen kunnen binnen deze termijn zonder opgave van reden retour gestuurd worden. U dient te bewijzen dat de artikelen tijdig retour gestuurd zijn. De artikelen dienen in de originele en ongeopende verpakking retour gestuurd te worden. Indien dit niet het geval is vervalt uw herroepingsrecht. Voor u artikelen retour stuurt dient u eerst contact met ons op te nemen. 
U krijgt, na ontvangst van de retourzending, binnen 30 dagen het volledige aankoopbedrag en verzendkosten voor de heenzending terug. De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.
Het herroepingsrecht geldt niet voor producten die persoonlijk voor u gemaakt zijn.

8. Gegevensbeheer
Wanneer u een bestelling plaatst, worden uw gegevens opgenomen in ons klantenbestand. Wij houden ons aan de Wet Persoonsregistratie en zullen uw gegevens niet aan derden verstrekken. Wij respecteren uw privacy en gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om.

9. Klachtenprocedure
Bent u niet tevreden over de bestelde artikelen, dan kunt u dit via mail aan ons kenbaar maken (info@spellenopeigenlocatie.nl). We zullen samen naar een passende oplossing zoeken. Wij zullen z.s.m. mogelijk reageren, maar in ieder geval binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw mail.

10. Overmacht
Spellen op eigen locatie is niet aansprakelijk wanneer afspraken niet nagekomen kunnen worden door overmacht, o.a. door vertraagde levering door onze leveranciers, ziekte van personeel, overheidsmaatregelen, storingen in emailverkeer/technologie, vertraging van aanvoer van materialen, e.d. In geen geval zijn wij verplicht u een boete of schadevergoeding te betalen. 

11. Aansprakelijkheid
Spellen op eigen locatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor (persoonlijke) schade en/of letsel. U bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor uw eigen handelen tijdens het spelen van onze spellen.

12. Contactgegevens
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op:
Spellen op eigen locatie
Hoolstraat 48
5521 JN Eersel
06-18648262
info@spellenopeigenlocatie.nl
KvK: 78385164
BTW nr: NL003331168B30