Skip to main content

100 vragen/puzzelspel

Combineer vragen en antwoorden en/of puzzel tot alle stukjes op de juiste plek liggen.

100 vragen puzzelspel

100 vragen/puzzelspel

Dit spel is minder bekend, maar zeker de moeite waard. Wie maakt door middel van kennis en puzzelen de puzzel het snelst compleet?

45 min.
D.m.v. opdrachten ga je alle puzzelstukken verzamelen. Zodra je deze hebt, kun je ze op het spelbord gaan leggen door de vraag aan het juiste antwoord te koppelen. Wie heeft zijn bord het snelst compleet? Het is mogelijk om het spel in te korten of juist langer te laten duren.
4 – 6 pers
Advies voor 4-6 personen per spelbord. Er zijn maximaal 4 spelborden te huur.
16+ jaar
Voor alleen kinderen is het spel te moeilijk, maar in combinatie met volwassenen kunnen zij ook zeker meedoen! En puzzelen is voor elke leeftijd leuk…
1 spelbord

12,50

2 spelborden

22,50

3 spelborden

30

4 spelborden

37,50

Goed om te weten…

Hieronder nog wat praktische informatie. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord.

Kan ik 1 bord voor meerdere groepen gebruiken?

Jazeker! Heb je verschillende activiteiten voor je groep gepland en spelen zij deze om de beurt? Dan hoef je dus maar 1 spelbord te huren. Wil je met meer groepen tegelijkertijd spelen? Dan heb je wel meerdere spelborden nodig.

Tip: leuk in combinatie met de escaperoom.

Hoe groot zijn de materialen?

Het spelbord is ongeveer 90 x 60 cm. 

Wij gaan een weekendje weg. Is dat een probleem?

Nee, zeker niet.  De momenten om de spellen op te halen en terug te brengen, worden persoonlijk met u afgestemd. Dit mag minimaal een dag voor en minimaal een dag na de verhuurdatum zijn.

Moet ik nog iets voorbereiden?

Nee. Het materiaal wordt speelklaar aangeleverd!